banka1 1200x642 - БОГАТИЋ - ПРВИ ДАН ВАНРЕДНОГ СТАЊА: СВУДА ГУЖВЕ
ИСТАКНУТО ТРАКА

БОГАТИЋ – ПРВИ ДАН ВАНРЕДНОГ СТАЊА: СВУДА ГУЖВЕ

pin - БОГАТИЋ - ПРВИ ДАН ВАНРЕДНОГ СТАЊА: СВУДА ГУЖВЕ

Првог дана ванредног стања због пандемије корона вируса у Богатићу су гужве на сваком кораку. На улицама је неоубичајено велики број аутомобила, а људи у продавницама, апотекама и маркетима чекају у редовима да пазаре.

Ulica 840x630 - БОГАТИЋ - ПРВИ ДАН ВАНРЕДНОГ СТАЊА: СВУДА ГУЖВЕ

Због проглашеног ванредног стања и пандемије за сада је затворена само једна радња са кинеском робом, у Улици Павла Орловића. Власник је о томе обавестио купце.

banka 840x630 - БОГАТИЋ - ПРВИ ДАН ВАНРЕДНОГ СТАЊА: СВУДА ГУЖВЕ

У продавницама мешовите робе најтраженије су конзерве, тоалет папир, сапуни..

Рафови са воћем и поврћем у више пројданих објеката и супермакетима су скоро сасвим празни. Међутим, роба стиже током преподнева и ставља у промет.

Испред банака и уплатних места приватних агенција су гужве. Људи су напољу формирали редове испред улаза у банку и банкомата.

На улазу у угоститељски објекат „Центар“ видно је истакнуто упозорење да је обавезна дезинфекција руку. Овај објекат је одмах по увођењу уредбе Владе Србије о ограничењу окупљања на 50 људи смањио капацитет кафеа у центру Богатића.

centar - БОГАТИЋ - ПРВИ ДАН ВАНРЕДНОГ СТАЊА: СВУДА ГУЖВЕ

Такође, како су власници објавили на друштвеним мрежама, отказали су све раније заказане прославе у својим свечаним салама. Од данас не ради ни приватни вртић.

Д.Г.

Related Images: